Im a pluggis haha ^

Nu måste jag verkligen plugga. Har tyska, Biologi och engelska till imon. Lite smått panik men det ska nog gå bra. Fast allvarligt vi fick tyska läxan idag.. Inte bra haha xD så det är vad jag komemr göra i eftermiddag. Fast allt går så mkt lättare om man lyssnar på musik. Här kommer cool rider från grease 2 /: Enjoy!

kommer inte..

.. att vara lika aktiv idag för idag är det ju skola. Börjar åtta (fast bussen går om en kvart:o) och slutar tre. Segt eller vad men sen blir det iaf att åka hem och svara på alla kommentarer m.m. Så håll ut haha :D hinner inte ladda in några nya bilder men slänger in en ganska gammal :.p ha en bra dag!

Hemmagjord pizza...

.. och nattpromenad. Det är vad jag har hunnit med ikväll. Pizzan så himla god och vi testade någon ny deg som va färdig så man la bara på fyllningen. Riktigt gott fast pizza man köper är alltid godast. Nu ska jag göra mej iordning och sen ska jag sooova :) skola imon ju och då måste man stiga upp tidigt:p god natt!

Sverige! Det bästa på vår jord!

Jippie både killarna och tjejerna vann finnkampen! Roligast var för herrarna för enligt statistiken innan så skulle de förlora jääätte stort men nu lyckades de vinna :D Damerna däremot skulle enligt papprena vinna och det gjorde dom. Men spännande och kul vare iaf :)
Nu har jag nästan städat klart mitt rum så jag har verkligen varit duktig denna helgen. Plus till mej haha ^^ slänger in en bild som jag tog för ett tag sedan.

Besöksrekord (:

Jag hade besöksrekord igår:D Såg det nu när jag kollade på den nya statistik mätaren. 91 unika hade jag :p kanske inte så märkvärdigt men för mig va det ett klart rekord :D

nu ska jag slänga ut min gamla stationära data så därför måste jag rädda alla mina bilder. Samtidigt så lyssnar jag på cool rider från Grease. Tyckte typ att det va den ändå bra låten från filmen och att de andra bara va medelmåttiga :p nej nu orkar jag inte skriva mer :) pusspuss!

En glad gubbe
^

Jag vill ha en ny design..

Jag har tröttnat lite på min nuvarande design så jag funderar på att göra en ny. Dock har jag inte PS nu så detfår bli i ett annat program isf. Förslag på hur ni tycker den ska se ut, färger m.m? Skulle vara tacksam för hjälp :D

Idag har jaginget planerat utan jag tänker ta dagen som den kommer. Blir nog att kolla på friidrotten sen och sen får vi se. Vill också tacka för alla söta kommentarer! Pusspuss!

Grease 2 =)

Nu ska jag se Grease 2. Har sett den innan men kommer typ inte ihåg någonting :p Tycker för övrigt att det är riktigt jobbigt att inte kunna se sin statistik. Måste fixas snart haha.
Nu blire filmtajm haha xD

Some new pics!





Oj! Va roligt det är att städa!

Alltså jag har kommit på att det är riktigt riktigt TRÅKIGT att städa haha. Håller på att städa badrummet och det är verkligen inte roligt. Dock är jag snart klar och då ska jag köra lite styrka :p har en sån riktig fixa helg så det finns tusen saker som måste göras.  Och då menar jag tusen. hehe. Bjuder på en ganska gammal bild :p 

Hjälp?!

Jag skulle behöva lite hjälp. Ska klippa mig om en och en halv vecka och funderar på hur jag ska klippa mig. Antingen lugg eller inte. Vad tycker ni?

Här har jag ju då lugg. Bilden är redigerad men ni ser ju ändå hur frisyren ser ut :p

Här har jag då snedlugg. Den här bilden är också redigerad men ni ser ju frisyren haha xD

Så vilket ska jag ha. Lugg eller inte?

Hemma från skolan!

Helg! En heel skolvecka är avklarad så nu är det bara att njuta av helgen och sova mkt. haha är super trött idag och har varit som en levande död :) nu ska jag typ läsa bloggar, bdb and msn typ :p sen vet jag inte xD jo slappa ska jag också göra :D


"Seriös tävling"

*Haha vi hade lag UDM idag och det va bara vi som tävlade och sen så fick vi vara våra egna funktionärer :p haha man va ju verkligen sååå seriös. Men jag hoppade faktiskt tresteg och kastade diskus och sprang 300m :p gick faktiskt helt okej på tresteget med tanke på hur mycket jag tränar det haha ^^

Nu ska jag ta en varm dusch! :D

Ring of fire

Så himla rolig låt xD
 

PluggPluggPlugg

Det är vad min kväll kommer att bestå av. En massa tyska, historia och Kemi. Jobbigt värre eller vad :p haha kom hem för en timme sen så idag har jag gjort lite olika saker. Har också hunnit med att vara funktionär på 10000m DM. Det är nog det tråkigaste som finns. Men iaf imon blir det typ tävling. Lag UDM så det blir till att kasta diskus, hoppa tresteg och springa 300m. Det ända jag kan är typ 300m men det får väl gå. Aja nu väntar böckerna!

Plugg är nästan lika roligt som att städa :p

God morgon bloggen!

Godmorgon sunshines!

Nu ska jag snart leta upp min nyckel. Är inte riiiiiktigt säker på var den är hehe. Sen blir det skola och i eftermiddag tandläkaren och där efter vara funktionär på 10000m. Så kommer inte att kunna blogga förrens typ kl åtta eller något men jag hoppas att ni överlever xD Vi hörs ikväll!

Inte på humör

Är inte riktigt på humör för att blogga en massa. Har nämligen fått veta en lite tråkig sak så idag är det inte en bra dag. Men träningen gick bra men nu ska jag muntra upp mej med lite musik. Hoppas det känns bättre imon! puss!

I need your help!

Nu är det så här att jag ska ladda in ny musik i min mobil snart och jag skulle väldigt gärna vilja ha era tips på glada och bra låtar. Ibland blir det lätt såatt man lyssnar på samma hela tiden men nu vill jag hitta något nytt. Så det skulle vara jätte sött av er att tipsa om era favorit låtar.

Nu har jag överlevt lite styrka så nu ska jag hoppa in i duschen. En sak som är väldigt konstigt är att jag har kommit med i ännu en veckans blogg.Denna gången hos Mary. Ibland kommer man inte med i något men ibland kommer man med hela tiden. Jaja men vi syns nog imon för bloggar inte mer idag! Puss!

Kommentarer

Nu har jag suttit och svarat på en massa kommentarer. Har hållt på sedan fyra kanske men jag har typ gjort tusen saker under tiden så det har typ tagit skit lång tid. Menmen nu ska jag typ försöka köra lite styrka. Fick något träningsprogram igår och allvarligt jag ska typ träna varje dag. Jobbigt! men vill man bli bäst så får man allt ta i haha =D har kommit på en sak. Jag orkar inte skriva en massa långa inlägg. Haha vet inte vilket som är bäst, långa eller korta?:p aja men nu så ska jag göra det..

Och förresten idag så va vi och badade and so on. Va tvungna att simma i 30min! :o jobbigt värre haha. Vi hörs så länge!

Tävling hela dan

Seriematch hela dan då. Fyra blev vi så vi är kvar i div 1 :D För mej gick det väl ganska bra men nu är jag så trött att jag ska ta en snabb dusch och sen ska jag hoppa i säng. Orkar inte svara på några kommentarer nu ikväll så det får jag ta imon :p

Förresten så är jag me på veckans blogg hos
Anna också :) skulle va snällt av er att rösta men jag tvingar inte er:p puss!

Nu ska jag sova

Men innan dess så ska jag ta och tvätta bort sminket och borsta tänderna. Har haft en jätte kul kväll med kräftor, sing star, dans och mkt mer. Jag hade en randig tunika, leggings med dragkedja och gladiator skor på mig :p Imon blir det tävling i Hässleholm så då kommer min uppdatering vara lika med noll.

Förresten så har jag kommit till final i Veckans blogg hos Words by Saga. Skulle vara så himla gulligt av er om ni skulle vilja slänga in en röst på mej. Är nr 7 och det tar inte lång tid. Ni kan trycka på bilden för att komma till tävlingen :D Nu ska jag sova!

Nya bilder! :D








Bilderna är tagna med vår digitalkamera, 12.0 megapixel :)

Back on track!

Ingen bloggtorka nu haha. Mådde inte så bra igår så då orkade jag inte blogga och då blev allt bara jobbigt. Nu typ måste jag hjälpa till med typ strykning, fönsterouts, dammsugning and so on. Som ni märker så kommer min dag vara fullspäckad med en massa roliga saker xD haha sitter också och lyssnar på mussssik. I eftermiddag så sak det komma lite nya bilder som jag inte visat innan men har dom inte på denna datan så därför får ni inte dom nu.
Nu ska jag göra alla de roliga sakerna jag berättade om. Det kommer bli så roligt! Kram <3


Bloggtorka x 10000

Jag har verkligen inget roligt att blogga om just nu. Har väl åkt på sån här klassisk bloggtorka. Jag förstår inte dom som kan blogga i flera utan att ha några besökare jag blir ju helt rastlös på att blogga efter nån månad kanske och sen måste jag göra en ny blogg kanske haha :p Kommer ihåg min första blogg som jag skapade för nåt år sen :) hade inga besökare typ men jag tyckte det var kul haha xd

Nu ska jag ta och sova! Nattinatti! :D

Jag är trööööttt

och har ont i huvudet :( inget roligt. plus att jag har glömt mobilen i skolan. Inget bra :p men annars är allt bra :D haha tror jag ska gå ut och ta lite kort eller inte :p har faktiskt inget planeratförutom att jag måste städa mitt rum. Det gillar jag inte men imon så har vi ju kräftskiva så det måste ju göras. Tror vi (eller alla utom jag) har fiskat upp kanske 230 st kräftor :D MUMS! :D haha Nu sitter jag och lyssnar på musik :d


så himla vacker låt!! im in love haha

ALLVARLIGT :O

Hur kan man springa så fort! 19.19 världsrekord igen!! jag springer liksom på 26.60 och han springer på 19.19. Alltså det går så snabbt att man inte fattar det :p Så himla häftigt och jag hade verkligen velat vara och kolla på det i Berlin. Kul för Vlasic me som vann men oj va nära det va att tyskan tog 2.06 :o riktigt bra friidrott kan man säga med andra ord xD dock är det så himla tråkigt med all reklam på tv4. SVT är mkt bättre enligt mej.

Ja som ni märker så är detta bara mitt andra inlägg idag och det är för att jag har varit upptagen hela dagen. Kom hem först kl halv sju kanske och då åkte jag till skolan kvart över sju. Tycker synd om Emma också som fick en gren rakt in i ögat när hon matade kossorna. Hon fick åka in och kolla det men det blir nog bra hoppas vi! Krya på dej!
Nu ska jag sova för jag är tröööööttt haha xD

Tyska

Godmorgon  alla!
Nu är jag vaken och har redan duschat och klätt på mej. Måste springa ner och äta lite nu så jag hinner göra klart resten :p  Idag börjar vi me nån tyska grej.. skit sträng lärare son också näääästan är min mentor. Fast det är det ända jag kan på mitt nya schema haha. Slänger in en bild på mej när jag spelade kubb på midsommar :D

Jag vill inte..

... stiga upp tidigt imon! måste typ stiga upp kl 6 för att hinna med bussen och att duscha och allt. Är inte säker på att jag kommer hinna blogga så mkt imon för direkt efter skolan såå blir det träning. Dock så ska jag försöka skriva något inlägg på morgonen. Men jag kan inte lova för den där snooze knappen är alldeles för lätt att trycka på :p Nej nu måste jag sova :D  gonatt alla! :D


Jag hatar krångel!

Allvarligt är det bara jag eller krånglar blogg.se jätte ofta. Iaf så krånglar det för mej. Speciellt när man ska kommentera och det bara står och laddar utan att det händer något :( så ni får ursäkta om ni får två kommentarer för ja det kan hända att jag skickar två i och med att det bara laddar :p 
Slänger in en bild


En dag avklarad miljoner kvar

Då va första skoldan över. Riktigt chill dag men det var ändå jobbigt :p fick super dåligt schema men men plus att jag fick underskåp. Fast jag överlever väl :p nu håller mamma och jag på att städa mitt rum. Har inte sovit i min egen säng sen i fredags typ :p Måste gå och hjälpa henne men det är riktgt jobbigt att det krånglar när man kommenterar :/ men vi hörs senare!


I´m up!

Jag är vaken :o måste snart göra mig iordning har typ bara duschat och så :p idag är det en riktigt skön dag med först bara snack med mentorn och sen typ hela eftermiddan så blir det bad :) kommer inte uppdatera något förrens i efter middag när jag kommer hem :D Peace!

8E! Here I come! (:

Hade hellre velat ligga och sola idag ^^

Skolan imorgon :(

Imon börjar skolan :/ Riktigt blandade känslor fast det hade varit skönt med iaf en vecka till med sommarlov. Dock börjar jag inte förrens tio imon så det e helt okej :p men måste gå och lägga mig nu så jag är pigg imorgon bitti :) Sov gott! ^^

Kastellet by night haha :D

TIPS!

Detta är ett tips till er som tränar. När ni har tränat klart så ska ni ta och dricka en Gainomax recovery. De finns i många olika smaker, t.ex. banan, jordgubb och choklad. Min favorit är helt klart bananen :D När man dricker denna så tillför man en massa bra saker till kroppen så att man återhämtar sig bättre :) Orkar inte ta någon bild men förpacknigarna är blå fyrkanter :p

Training

Nu sticker jag till träningen (: måste ju träna så man kan va me i VM om några år HAHAHA Kul att träffa alla efter sm och allt :d men nu måste jag typ göra mig i ordning för min farfar kommer och hämtar mej och kör in mej till träningen :p CIAO!

Frrrruuuukoooost! :D

Now har jag ätit breakfast hahaha ^^ så noow sitter jag and tittar på VM. Både Johan Wissman och Emma Green ska tävla today ^^ hahahaha    sen blire till attgå till my grandma and farfar för att äta köttbullar potatis och så :D Puss!

Bäst?

Vilken av de här tre bilderna är bäst? Min favorit är den första ^^


Gaahhhh!

Alltså allvarligt jag är helt jätte glad! Har precis sett 100m finalen och Bolt är bara så bäst!! 9.58 :o Helt galet hahaha ja som ni fattar så tycker jag att Usain Bolt är bäst!!! De andra hade ju inte en chans! WOW! hahahaha ^^ har ni sett det? Men det går väl inte bra för svenskarna men det spelar ingen roll för Usain är sååå bäst!! hahaha


Idag har jag tränat både snabbhet och styrka. Innan så har dagen spenderats hos Julia =) som ni märkte så gästbloggade hon innan ^^ hennes första inlägg! hehehe Nu måset jag sova för jag måste vända tillbaka dygnet för skolan börjar om två dagar!!:OOOOOO  Hjälp! jag vill ha sommarlov längre!! hahaha Men pusspuss


Jag tyckte det va häftigt att springa på satdion! :o tänk då en fullsatt arena! haha

Hemma igen

Okej nu har det blivit lite paus med bloggen i nägra dagar. lovar att jag ska bli bättre men nu har jag inte tid. Puss!

Hos julia :)

Jag är hos julia och har jätte kul ^^ Ses  imon! <333

Julia bloggar! :D

Frida och jag va på hällarydsdagen idag.. Det va folk där men typ alla va gamlingar. (känn er inte utpekade.) Sen började det att regna men vi var kvar ändå för vi ville se lilla söta Nanny på modevisningen. Sen cyklade jag och Frida, i ösregn, hem till henne. Nu är vi hoss mej och Frida ska sova här! :D:D:D:D<333333333


Kram från mej!  xp


Hejdå!

Nu drar jag till Julia. Kommer va me henne hela dagen ^^ Har inte bestämt vad vi ska hitta på men något kommer vi nog på xD Ska ni hitta på idag då? 

OOOOOccccchhhhh nu vet inte jag vad jag ska skriva så därför skkkkkkka jag inte skkkkriva meeeerrr        hahahaahah ^^
Slänger in en bild ist! (:

Gröna Lund by night!

Charlies änglar

Nu har jag legat och kollat på Charlies änglar. Den gick på svt 1 :o Tycker att de bara visar gamla filmer men denna va faktiskt bra :) okej, gaaaanska overklig om man säger så men haha kul va den ändå ^^ Nu ska jag sova. Puss på er alla!

VM

Ja imorgon börjar VM i Berlin. Tror det kommer bli ett jätte roligt mästerskap att titta på. Trots att vi inte har några jätte stora medaljhopp i Sverige så kommer det att bli riktigt bra friidrott kan jag nästan lova :) Men vi får väl ta och hoppas att de svenskar som är med kommer att slå i underläge. Inget är omöjligt och jag tror säkert att både Emma Green och Linus Thörnblad kan hoppa högt om de får det att stämma. Vi får ju inte heller glömma Mustafa Mohamed och Johan Wissman. Dock har ju nästan varenda en av svenskarna varit skadade o.s.v.

Hoppas att Musse inte ramlar i Berlin

Höjdpunkterna under VM enligt mej är först och främst 100 och 200m final för männen. Det lär väl stå mellan Usain Bolt och Tyson Gay. Gay har sprungit snabbast i år på båda sträckorna men Bolt är bara 2 hundradelar efter på 100m och 1 hundradel efter på 200m. Dessutom så har ju Bolt världsrekordet på båda sträckorna så det blir nog en riktig kamp. Personligen så tror jag att Bolt kommer att vinna men man vet ju aldrig ;) 

Andra höjdpunkter är spjutfinalen med Andreas Thorkildsen och Tero Pitkämäki. Dock är det inte dom som har kastat längst i år utan det har Vadim Vasilevskis med 90,71m. Sen får man ju inte missa damernas höjdhopp med Blanka Vlasic som har svårt för att lyckas i mästerskap. Nu hotas hon också av Ariane Friedrich från Tyskland som hoppar på hemma plan och som har slagit Vlasic tidigare i år. Som ni märker så kan det säkert bli ett jätte bra VM. Även om Sverige inte tar några medaljer.

Blir det Bolt eller Gay?

Hålltider under VM:
Söndag 16 aug: 100m final herrar 21.35
Måndag 17 aug: Stav final damer 18.45
Tisdag 18 aug: 3000m hinder herrar 19.50
Torsdag 20 aug: Höjd final damer 19.10
Fredag 21 aug: Höjd final herrar 19.15
Söndag 23 aug: Spjut final herrar 16.20


Thorkildsen vs Pitkämäki

Värsta väderombytet

Ja det va vad som drabbade mej när jag tränat klart och skulle blogga och håller på att svara på kommentarer och sånt och då bara öppnar sej himlen och det blev världens oväder haha. Började åska skit mkt ockås så jag kunde ju inte blogga :( men nu har ni fått ett inlägg iaf. hahaha nu ska jag göra något annat (:

En väldigt old bild (: hade lugg här xD

jag hatar att skriva rubrik!

Och vet ni varför jag tycker det? jo för att jag aldrig vet vad jag ska skriva om. Men nu ska jag typ träna.. 2x4x300m 3 min vila och efter det 6x100m 15 sek vila!:o okej ni kanske inte fattar vad jag menar men jag dööör typ :p för att det är jobbigt! men jag ska bli bättre så jag måsta göra det.

Lycka till alla som tävlar på USM och JSM i helgen!!!



Nya solo!


inte på humör

Kände inte riktigt för att sitta och redigera bilder men här kommer några iaf:


ser att bilderna inte blir i så bra kvalité nu när jag laddade upp dom :/

Tyvärr ingen outfit

Tyvärr så blir det inga outfits idag för nån har raderat alla bilderna från kamera :@ och jag tror jag vet exakt vem det är.

Nu regnar det ute och typ åskar pytte lite men innan när me and mami gick så va det jäääätte fint väder :p nu ska jag redigera lite bilder ^^

bye bye!

A long walk home haha

Nu är jag hemma. Eller jag har varit hemma ett tag för jag har ätit och så :p dagen på friidrottsskolan avslutades med ett gigantiskt vattenkrig! Ledarna mot barnen och man kan väl säga att barnen va något fler än vi ledare. Haha vi blev så blöta att det tillslut inte gick att bli mer blöt xD Kul va det fast blev lite kallt sen höhö. Alla va så gulliga när dom skulle åka hem och man fick en kram haha. vill lätt vara ledare nästa år också :D Nu ska jag ut och gå och den outfiten jag lovade kommer sen! ^^

Jag hinner inte

Jag hinner knappt skriva detta inlägg men det får bli en snabbis så det kan bli några stav fel :p
Gårkvällen va jätte bra och the proposal va good  haha. Men innan fillmen och efter filmen så blev det en massa flum xD jätte kul och träffa alla igen. Fia och Vickan kom också :D Nu ska jag hinner nog inte svara på kommentarer. Eller kanske men annars gör jag det sen :) ses senare!

before :D

Nu har jag svarat på kommentarer. Jag brukar alltid sitta och göra det innan jag skriver ett inlägg. Kanske inte så smart för har man lite tid så kanske man inte hinner skriva något inlägg haha. Och så blev det nästan nu för maten har precis blivit klar så jag måste gå och äta haha. Men tror jag slänger in två outfits senare. En från i söndags och en som jag har idag när jag ska på bio.  ^^

Uppe med tuppen

Jippie! Frida är vaken :o hahaha idag blir det då friidrottsskolan igen. Segt som in i men det är bara bita ihop och ha ett stort leende på läpparna. Är ju trots allt bara idag och imorgon hehe.
Men ikväll så ska jag på bio med Julia <3 Kul, kul. vi ska se the proposal som ni kanske redan vet haha. Har velat se den länge men nu äntligen blir det av :p  vi hörs mer ikväll när jag kommer hem :)


förkyld :(

jag har nu lite ont i halsen igen. Eller jag har egentligen aldrig blivit helt frisk från den förkylningen som jag fick för två veckor den. Mamma tror att jag har haft körtelfeber och då blir man typ inte bra på super länge och det är inte bra :( hehe slänger in lite låtar som jag lyssnar på nu :)


Ahhh va jobbigt!

Ja idag va det bara till att sätta väckarklockan och stiga upp och va glad. För idag så är jag friidrotts ledare på Vägga :o fattar ni 12 ungar som är 8-10 år som bara springer runt och är jätte pigga. plus att typ inte hälften lyssnar och sen så måste vi hitta på nya saker hela tiden för de tröttnar ju efter fem minuter :o är inte säker på att jag klarar två dagar till haha. Fast vi får ju betalt så det är ju därför man gör det haha. Sen direkt efter så skulle vi träna och jag va verkligen inte seriös för jag hade ont i hela kroppen :/ så jag har varit på en friidrotts bana från halv tio till kl sex!  Ganska lång tid om man frågar mig.

Så det är anledningen till varför jag inte har bloggat på hela dagen. Men nu ska jag se på tv :p


upptagen all day long

ja jag har typ varit borta heela dagen :) först åka till maxi och kolla lite. Blev en almanacka, bok och smink ^^ sen va det bara hem byta om och sticka till träningen. är ju sm nu till helgen i växjö och karlskrona men jag är för liten så jag får inte vara med. :( det suger! hahahaha

vad gör ni annars då? jag ska duscha haha. väldigt intressant jag vet! hahahaha

 
jag vill tillbaka till Stockholm!

Lalala

Idag så skulle jag egentligen va me julia men hon kunde inte så det blir en annan dag. Sen ska vi på bio på onsdag =D The proposal blir det och den har jag verkligen velat se länge ^^

Men nu ska jag göra mig iordning ses sen!

^^^^

trött som in i!

Jag är så himla trött just nu. Ont i huvudet och så så jag ska nog gå och lägga mig lite tidigt idag. Ganska skönt ibland hahahahaha ^^   

plus att ni inte får glömma att läsa inlägger här under!  haha



Veckans blogg

Jag har blivit en av finalisterna på veckans blogg hos Jannica. Är jätte glad och det skulle va jätte snällt om ni kunde slänga en liten röst på mej :)  jag är nr 3 :p!  Puss!  


Tack på förhand! <3

Godmiddag!

Ja då har jag lyckats vända dygnet. Drack riktigt mkt cola igår så jag va ju hyper pigg så somnar väl ganska sent och idag vaknar man då halv elva. Det kommer ju inte gå när skolan börjar om nästa n en vecka! :o  Hjälp! jag vill ha mer sommar lov! Fast det går nog ganska snabbt och sen är det snart sommar igen xD haha man måste tänka positivt (: 

Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Jag älskar Youtube! Det är nog en av dom bästa sidorna tycker faktiskt jag. haha. Nu ska jag uuuut och sola typ.


Grillat :)

Nu blir de grillat! Mums! Svarat på alla kommentarer precis men nu ska jag äta! :) Puss!

I love my friends! <3

Nu är jag hem kommen från två helt jätte bra dagar :) Eller jag kom hem för några timmar sen. Japp, gårdagen spenderades hela dagen på Tärnö. Blev träning, bad och en massa sol. Va jätte kul men "stranden" vi va på va inte jätte bra för när man skulle bada så va det fullt med stenar på botten. Haha vi listade ut att balans sinnet inte va det bästa när vi va tvungna att gå på alla hala stenar haha ^^

Sen åkte vi hem till Elina där vi såg två filmer :) hundpensionatet och brudens bäste man. De va bra haha. Sen bara kåg vi snackade typ några timmar innan vi somnade. Vaknade halv tolv och nu så sitter jag på mitt rum med en kall cola medans våra gäster är med pappa, Emma och mamma och lägger i kräftburar. Jag tycker inte det är så spännande så jag struntade i det :p sen ska vi grilla lite och sen vet jag inte :p

Men en sak som är säker är att jag har riktigt ont på ryggen efter att jag brände mig igår :/  Kram <3

Tog inga bilder igår men detta är en bild från förra året när jag va ute på havet :)

Home blablaa

Nu är jag hemma från tävlingen (: gick bra placerings mässigt då jag blev tvåa och trea i 100m och 200m dock va tiderna så dåliga så det va inte sant. Men jaja nu ska jag duscha men sen så blir det friidrotts kväll på svt1 :p Yeey! haha Som ni märker så orkar jag inte skriva några långa inlägg. Så like it or leave it! hahahahaa bara kände för att skriva så! =D Bye!

friidrott i mitt hjärta haha :D

My first inlägg todaaay ^^

Ja undrar om ni kan gissa vad jag har gjort idag?!   Rätt svar: Solat!     Är jätte fint väder idag också och det älskar jag. Fast nu om en timme så ska jag åka och tävla. Blir 100 och 200m fast jag har inga stora förhoppningar om bra tider :p hehe så nu sitter jag här efter att ha tagit en iskall dusch. Orkade inte åka till havet men jag va ju tvungen att svalka huvet xD 

Imon blir e Tärnö =) och sen Elina och Becka <3

snark*

Nu ska jag sova (: va ju uppe tidigt idag, eller tidigt och tidigt haha :) Godnatt!

Update om humlan!

Jo nu är det så att jag har kommit fram till att det va en geting som stack mej och inte en humla. Eller så va det så att det va en geting som stack mej och sen brände en humla mej. Detta har jag kommit fram till genom att jag ser var jag blev stucken. Och humlor sticks ju inte utan bränns. Så detta är min teori. Dock är fingret fortfarnade svullet och det är av domnat. Inte bra alltså haha (: vet att ni egentligen inte bryr er om detta men nu har jag skrivit  det så det är bara för er att gilla läget. :)

Wiee!

Idag har Elina och Becka varit här! Cyklade ut till havet och badade och solade. Va lite kallt men vi hoppade faktiskt från trampolinen (: *stolt* haha. Sen cykla vi hem och körde sanning och konka. Haha gud va jag skrattade.

Becka: Hej vi är från ärtsoppe föreningen. Du har precis vunnit ärtsoppa! Ja, du kan hämta det i Äppelhult.  

Haha under tiden så as garva jag och Elina! Skit kul tjejer :) Nu vet jag inte om jag ska gå ut i tältet för emma vill typ tälta men jag vet inte om vi ska o.s.v. hahaha Puss på denna dagen!

Hehe där hoppade vi! xD

AJ!

Aj! Jag har blivit humle stucken eller vad det nu heter. Alltså hela fingret är typ avdomnat haha. Fast lite synd om humlan för jag råkade mosa han när jag skulle vrida ur trasan när jag torkade bordet. Fast den rackaren han ju iaf med att bränna mig.. :p haha

Guten morgen!

Hej alla! Idag har jag stigit upp klockan 9! Applåder tack haha! Satte klockan och det va ju minst sagt segt om man säger så. Vi har också lyckats få iaf en timmes sol idag. Men nu är den dock nästan helt borta. Tråkigt! Tycker jag för jag ville ju sola och bada! Men men Elina och Becka kommer nog sen och det är ju kul xD Slänger in en bild. Puss!

Bara för att jag är glad =D

Jag är glad nu haha! Ni märker verkligen jur nycket fkum inlägg det har blivit idag!

Den meningen skulle egentligen se ut så här haha!
Jag är glad nu haha! Ni märker verkligen hur mycket flum inlägg det har blivit idag!

Haha jag är bäst på att byta plats på bokstäver hahahahaha Nej nu ska jag sluta babbla. Imon blir det bättre och seriösare inlägg! Haha ska försöka iaf!


bla bla bla bla bla bla bla

Nu är jag hemma från träningen! Gick sådär men jag fick ju träffa de bästa vilket jag verkligen gillar! Imon kommer Becka och Elina hit och det är kul kul ^^ Nu vet jag inte vad jag ska göra men jag orkar inte blogga iaf :)

En liten fråga: Är
det roligare att läsa bloggar om personer man inte känner eller sina vänners bloggar?
Jag vet inte
riktigt
vilket som är mitt svar för jag tycker det är kul att läsa båda.

Blablablablablablablablabla är riktigt kul haha ^^

Pics från resan


Det va många kändisar på Dn galan =)

Gick inte så bra när jag sprang men kul va det ^^

Emma och pappa va med i tv när de såg sommarkrysset :)

Alltså Emma spelade på choklad hjulet och lyckades vinna TVÅ gånger. Sammanlagt 4 KG mjölkchoklad!

Fint slott i Örebro

Haha tyckte detta va lite roligt så jag va tvungen att ta kort :p

Nu blir det inte mer bilder för denna gången.

Haj kaj!

Idag blir det bara slaaapp haha. Känner inte för att vara seriöööös när jag skriver detttta inlägg hahahaha. Så det är noooog tråkigt för er att lääääsa deeettt. ^^ Måste stääda vilket är riiiiiiiktigt trååååkigt men deet måset ju göras. Men vi giiiiiiiiiiilllar det inte! :p Nu orkkar jaag inte skriva mer så jaaag läggger in en bild!!! haha

Good good!

Okej när vi har varit i Stockholm så har jag kollat på tv ibland och varje gång så har reklamen för beyoncés nya skiva. Och min nya favorit låt är single ladies! Bara så ni vet! haha ^^

Hemma!

Nu har vi kommit hem. Har varit en jätte rolig resa med en massa shopping. Vi började köra hem igår men sen stannade vi i Örebro och kollade lite. Va kul men nu va det faktiskt riktigt skönt att komma hem. En sak som jag inte saknar är Donken. Allvarligt vi har ätit där minst en gång om dan och ibland två :O Helt sjukt egentligen och det är nog det jag minst vill äta nu.

När jag tävlade så gick det inte så bra. Har ju varit sjuk i två veckor innan så när jag hade sprungit 200m av 300m så bara dog jag typ. Va inte alls bra och tiden blev skit. Men iaf så va det häftigt att springa på Stockholm Stadion. Sen va vi också och såg på Sommarkrysset. Emma och pappa va me i tv men jag tror inte jag och mamma gjorde det för vi va så långt borta. Har inte hunnit ladda in några bilder på denna data än så det kommer lite senare. Nu ska jag läåsa bloggar, kolla på friidrott (sm) och svara på kommentarer. 

Galen turist!

Haha så känner jag mig just nu. Nej inte riktigt så illa är det väl inte som tur väl är hehe. Nu ikväll så har vi varit och kollat på Dn galan. Alltså det va riktigt häftigt att se alla stora stjärnor. Häftigast va nog när Tyson Gay sprang (världens snabbaste man i år). Det gick så himla snabbt. Det tråkigaste va när Musse kom ut i ledningen på sista varvet på 3000m hinder och sen när helastadion står upp och klappar så trillar han! Åhh va synd jag tyckte om han :( Nu ska jag snart sova för imon blir det ju tävling på Dn galan youth för min del. Kul kul dock har jag lite ont i halsen så jag får hoppas att det går över. Här kommer lite bilder från dagen!

Glad Frida på plattan :)

Tyson Gay!

Mina nya jeans från MQ :)

RSS 2.0