Shopping!

Nu har jag precis kommit hem efter en hel lång dag på stan. Det är verkligen helt annorlunda här en vad det är hemma, ett helt annat tempo. Men iaf så har jag hittat en hel del. Orkar inte visa nu men jag kanske gör det sen :p Men en sak som är riktigt dålig är att jag inte hittade Gina Tricot på hela dan. Nån som kan förklara? haha nej men tror att vi vet ungefär vad det är men när jag skulle visa vägen så kom vi till en T station som var stängd och sen så va det en Mc donalds där och jag bara: Men där är Mc Donalds nu vet jag  var vi är! Och mamma bara det finns typ tusen Mc i stan. Nu ska vi till DN galan och titta! hörs ikväll!

Framme!

Nu ær vi framme i Stockholm. Ær nere i receptionen och tangent bordet ær typ danskt :p Nu ska vi snart gå till Grønan och åka lite. Orkar inte svara på kommentarer før datan ær så seg. Hoppas ni får en bra dag før det har jag haft! Puss!

Stockholn here I come!

Ja som ni kanske redan vet så åker jag till Stockholm imorgon bitti. Kommer nog inte blogga förrens vi är framme så håll ut! Ni får ha det så bra så länge! Puss!

Vi kommer att bo i Globen! haha ^^

Frukost tips!

Okej nu tänkte jag ge er ett frukost tips. Är super lätt att göra. Försökte att ta bilder när jag gjorde det men det blev inte så bra. Men här får ni ett Smoothie tips!

Det ända du behöver är vanilj yoggi, en mixer och någon sorts bär. Spelar ingen roll om bären är frysta eller färska men är de frysta så kan det vara bra att tina dom lite. Idag hade jag frysta blåbär som jag hade tinat.

Sen är det bara att blanda bären och yoghurten i en bunke och sen mixar man. Det är bara att ta i lite bär och hälla i så mkt yoggi som man vill ha. Ju mer bär, desto mer smak. Här hade jag dock lite för lite blåbär så det smakade mest vanilj, men det är såklart en smaksak.

Här ser ni det färdiga resultatet. Perfekt att äta tillsammans med t.ex. två rostade lingongrova med marmelad. Och det är inte ett dugg svårt att göra!

Trååååååkigt!

Jag håller på att packa och det är så himla tråkigt. En del tycker ju att det är kul att packa innan resan o.s.v. men jag tycker det är skit tråkigt! Hehe så under tiden blir det till att lyssna på musik, läsa bloggar och en massa annat än det som jag egentligen ska göra. Slänger in en låt som är riktigt bra tycker jag.

Tired!

Jag är riktigt trött just nu. Har kört ett hård pass hemma. 3x8x80m med 30 sekunders vila. Allvarligt jag höll på att dö! Okej så illa va det kanske inte men det va riktigt jobbigt! Men jag gjorde det och nu är jag riktigt nöjd. En piggelin har nog aldrig varit så god som den va då :p aja men nu måste jag packa för imon drar vi till stockholm! Wiee!


Häftigt!

Igår kväll så blev jag sugen på att gå ut till våra kossor och kolal hur de mår. Jag brukar aldrig vara hos dom utan det är Emma och pappa som har varit där så mkt så att de har blivit tama. Och kolla hur nära kalvarna kom! Det va riktigt häftigt kan jag säga er!


Så söta!


Solen är här!

Idag är solen här! Jippie! Så nu har jag legat och solat lite men tänkte bara slänga in ett litet inlägg. Alltså nu är det sommar! Men nu sak jag springa ut igen och lyssna på musik :D måste packa lite också för imon åker vi till Stockholm!

P.S. En lite rolig sak va att till inlägget om kommentarena så va det en del som skrev rösta på mej haha. Och nu ska ni inte tro att jag är en sån som blir skit arg för det utan jag tycker bara det är lite irriterande D.S

Men snälla!

Okej så här tycker jag. Ska man kommentera så ska man göra det vettigt. D.v.s man kommenterar något om inlägget eller svarar på något eller ja ni fattar. Blir så himla irriterad på dom som bara går in på typ hundra bloggar och skriver: Fin blogg! Kan du rösta på mig där och där! Jag har en tävling va me, det är fina priser! De gör ju det för att få mer besökare men vadå. Det blir ju inga som fortsätter att följa bloggen utan man bara går in där kollar och sen kommer man ju aldrig tillbaka. Vet att det är väldigt många som tycker att det är störigt så alla ni som gör det: SLUTA! Så nu har jag sagt mitt och jag hoppas att alla tänker på det innan man kommenterar. För visst blir man gladare om man får en kommentar där det står: Lycka till på träningen! än Fin blogg! för då vet man ju att de har iaf läst inlägget. Nu hoppas jag att ni får en fortsatt bra kväll!

Friidrott all night long!

Japp ikväll har det blivit friidrott hela kvällen. Va väl inte jätte stora stjärnor med men en hel del va det ändå. Man märker att VM närmar sig för jätte många sätter årsbästa eller personbästa. Kul för dom haha. Nu vet jag inte vad jag ska göra :p tror det blir till att svara på alla kommentarer. Tack till alla er!

Träffade Johan Wissman förra året!

Vaarm dusch!

Nu ska jag hoppa in i duschen och ta en lååång varm dusch haha. Det är allvarligt det bästa som finns efter man har tränat eller vad tycker ni?
På träningen så va det kul som vanligt. Träffade ju de bästa! Men vi behöver ju inte nämna hur tränignen gick. För jag har tappat nåt så in i jämfört med vad jag gjorde innan. Hmm.. inte bra detta. Aja nu orkar jag inte skriva mer! Peace!
Imon vill vi att alla moln är borta!

Munk+Träning

Mums!.. Har precis ätit en vaniljmunk och det var riktigt gott. Men nu drar jag iväg och tränar och kommer hem vid halv sju så då blir det inlägg! ^^

Vet inte vad jag ska skriva för nån rubrik?!

Godmorning everybody!
Nu har jag stigit upp och ätit frukost och ska sätta mig och svara på kommentarer. Samtidigt så håller jag på att ringa till min frisör  för jag har ju glömt tiden, men dom svarar inte. Annars så ska jag väl inte göra så mkt. Blir träning senare i eftermiddag. Hoppas ni får en bra dag!

Sleep well

Nu ska jag gå och lägga mig! Lägg gärna till mig på Bloglovin så lägger jag till dej med.

Slänger in en bild:

Denna är inte redigerad men jag tyckte att den blev lite häftig ändå.

Flum*

Känner mig riktigt flummig just nu. Vill typ göra en massa saker men jag orkar inte. Och sen vill jag blogga men jag vet inte om vad hehe. Fattar ni vilka problem detta är?! Haha, och sen så har jag slarvat bort min klipp tid så jag vet inte när jag ska dit och klippa mej. Himla smart jag vet, men jag lär mej ju aldrig att jag ska skriva upp det direkt när jag får lappen utan jag typ tror att jag skriver upp men det gör jag så klart inte. Nu har jag klagat lite och ska sluta skriva för annars så får ni läsa ett jätte långt inlägg som det egentligen inte står någonting i.

Yeey!

Jag har gjort mitt styrke pass och gud så skönt det va! Nu är man riktigt trött i hela kroppen och jag kan sitta vid datorn med gott samvete hehe. Har också hunnit med att äta hamburgare och nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag måla naglarna. Hela kvällen uppbokad haha ^^ Ha det!

Som ni kanske märker så blir det väldigt många bilder, men som sagt det är en bild blogg :)

Cykelrunda

Nu har jag varit på en cykel runda. Eller runda och runda vi cyklade till Mat öppet och hämtade ett paket och sen hem. Blev nog nån kilometer. Nu måste jag byta om till träningskläder och köra igenom ett styrketränings program. Har missat en massa träningar p.g.a. att jag blev sjuk. Men nu är jag frisk så nu får jag ta och göra det. På tal om något helt annat är det något speciellt ni vill att jag ska skriva i bloggen så får ni jätte gärna kommentera! 

En liten bild på mej. Är redigerad men den blev inte jätte bra.

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin! Jag har blivit medlem. Ska vi följa varandra?

Mätt och belåten

Ja nu är jag mätt och belåten och sitter och funderar på vad jag ska göra. Förslag? Har hjälpt mamma lite så det blir väl till att göra det nu me. Jag va ju duktig och satte klockan på 9 idag men allvarligt jag höll på att inte komma upp för jag va så trött. Undrar hur det kommer gå sen när skolan börjar och jag måste stiga upp vid 6. Men nu ska jag inte fundera mer på det för det är ju nästan en månad tills dess. Bjuder så länge på en bild som jag precis har redigerat.

Det här lyssnar jag på just nu!


 
 

Try again


Okej, då gör jag ett nytt försök med denna bloggen. Den "gamla" blev helt konstig så då fick jag göra en ny och börja om. Den har samma adress som den andra och ser likadan ut men den här är inte helt klar ännu. Hopppas ni tycker om den :D

RSS 2.0